Stories & cases
We inspireren je graag met ons werk en praten je graag bij in de snel veranderende wereld van digital marketing.

Over AdActive Digital Marketing

Al meer dan 15 jaar word ik enthousiast door verhalen van bedrijven en organisaties. Gesprekken over drijfveren, uitdagingen en ambities inspireren mij om de creatieve grenzen op te zoeken. Met een ervaren team van designers en digitale specialisten verrassen wij opdrachtgevers met sterke digitale campagnes en opvallende social media content.

Vanuit ons kantoor in Ermelo werken we dagelijks aan de doelen van onze klanten. Zonder onnodige tussenpersonen, maar zoals jarenlang gewaardeerd, transparant, met één vaste contactpersoon. Het doel van AdActive Digital Marketing is om onze creativiteit, ideeën en kennis in te zetten om op een persoonlijke wijze merken te laten groeien. Dat doen we door bij te blijven bij alle ontwikkelingen. Denk aan machine learning, first party data, Web3, AR en AI. Dit digitale tijdperk biedt enorm veel kansen, en door het juist inzetten van deze digitale innovaties is dit hét moment voor merken om hierop in te spelen.

Ben jij er klaar voor? Ik ben benieuwd naar jouw unieke verhaal en doelstellingen, en help graag om je online groeiambities waar te maken. Tijd voor actie! Laten we kennismaken.

We gaan graag vol in actie voor jouw project

Kom in contact
Algemene voorwaarden|Privacy verklaring