Stories & Cases

Slimme Google Ads campagnes VILLAWORK

Wonen in een VILLAWORK-villa op één van de mooiste plekken in Amersfoort? Voor ons de uitdaging geïnteresseerden te bereiken en het realiseren van leads.

Samen met Inzpire uit Harderwijk is er een digitale campagne van drie maanden opzet. Er zijn twee belangrijke doelstellingen bepaald: creëren van naamsbekendheid in de regio Amersfoort en zorgen voor leads in de vorm van brochure-aanvragen.


Voor de verschillende doelen in de klantreis zijn verschillende Google Ads-campagnes opgezet. Zo hebben we met een zoekcampagne geïnteresseerden bereikt die actief zochten naar informatie over het project De Lichtenberg, en mensen getarget in Amersfoort die zochten op termen als "Villa bouwen" en "Villabouw" etc. Daarnaast is een lokale bannercampagne opgezet door middel van contextuele targeting en getarget op personen die actief onderzoek doen naar het bouwen van een villa, en zo in aanraking komen met VILLAWORK en het project De Lichtenberg.


Naast het enorme bereik hebben we in drie maanden tijd meer dan 100 brochure-aanvragen gerealiseerd en daarvan zijn de eerste villa's verkocht!

Over VILLAWORK

VILLAWORK is de nieuwe standaard in luxe villabouw. Meer luxe, meer kwaliteit, meer zekerheid. Ontworpen onder top-architectuur. De afgelopen 15 jaar deden ze veel ervaring op met de verkoop en realisatie van meer dan 200 villa’s in het allerhoogste segment. Het geheim van VILLAWORK ? De innovatieve werkwijze!

Wil je ook een succesvolle digitale campagne?

Neem contact op
Algemene voorwaarden|Privacy verklaring