Onze diensten
Onderscheid je als merk, val op in de massa en haal meer uit je digitale communicatie!

Dé verbinding tussen merk en mens!

AdActive Digital Marketing heeft alles in huis om jouw doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats en met de juiste boodschap te bereiken. Tussen alle reclameboodschappen die iedereen te verwerken krijgt, zorgen wij ervoor dat je als merk opvalt! Dat doen we bijvoorbeeld door het bepalen van een strategie, het creëren en beheren van digitale campagnes, het plaatsen van content of het toepassen van slimme E-mailmarketing. Alles voor een waardevolle en relevante digitale verbinding tussen mens en merk. Bekijk hieronder hoe we jou kunnen helpen.

Diensten

#GROEIMERKEN Strategie/concept

Voor het realiseren van groei en succes is een doordacht plan essentieel. Het #GROEIMERKEN principe is gebaseerd op groot denken, durven en doen! Impact maken en het nét even anders doen. Het begint met een krachtig creatief Big Idea, het definiëren van duidelijke persona's en het vaststellen van de juiste boodschap en kanalen om in te zetten. Een stevige fundering die speciaal voor jouw merk en ambitie is ontworpen. Een effectieve strategie start met een goed gesprek, inzichten en data. Dus maak een afspraak en deel jouw uitdaging met ons.

Diensten

Digital advertising

Met goed ingerichte campagnes bereiken we de juiste persoon op het juiste moment met de juiste boodschap. Bijvoorbeeld via Google Ads zoekcampagnes, banners via het Display Netwerk of via social advertenties zoals LinkedIn Ads. Samen bepalen we de marketingdoelen: branding, het verzamelen van leads of het genereren van conversies. Wij verzorgen het ontwerp, het opzetten en inrichten van de campagnes en de optimalisatie op de vastgestelde KPI’s en nemen jou dit werk uit handen!

Diensten

Social content

Wij bieden ondersteuning bij het plaatsen van relevante en aanstekelijke content op social media. Denk aan blogs, LinkedIn posts, Instagram Reels of YouTube video’s. Content die relevant is voor jouw volgers zorgt voor interactie, daagt uit om jouw merk in de gaten te blijven houden en zorgt voor nieuwe volgers. Je kunt hierbij kiezen voor een samenwerking waarbij we samen brainstormen over social media content, tot het volledig uit handen geven van deze activiteiten. Van ontwerp en ontwikkeling van beeldmateriaal tot het plaatsen van content, AdActive Digital zorgt dat je gezien wordt! 

Diensten

E-mail & automation

Zet jij E-mailmarketing en marketing automation al op de juiste manier in? Wij helpen je graag! We gaan samen aan de slag met de juiste strategie, tools en workflows. E-mail is een krachtig en effectief marketingmiddel. Van campagnes voor het stimuleren van herhaalaankopen tot automation voor het verzamelen van leads. Bind (potentiële) klanten en verhoog tegelijkertijd je omzet. Start vandaag nog!

Diensten

Conversie optimalisatie

Je trekt veel bezoekers naar je website of webshop maar conversies blijven achter? Wil je de orderwaarde van de gemiddelde bestelling verhogen? Door projectmatig te meten, te analyseren en te optimaliseren is het mogelijk om het conversiepercentage binnen je website of shop te verhogen. Benieuwd hoe we jouw conversies gaan optimaliseren en omzetgroei realiseren? Neem contact op.

We gaan graag vol in actie voor jouw project

Neem contact op
Algemene voorwaarden|Privacy verklaring