Stories & Cases

Vol in actie campagne

Een nieuwe sterke digitale campagne of gave content? Wij gaan vol in actie voor jouw merk! #volinactie

Begin de tweede helft van dit jaar goed!

Het is alweer september en de zomervakantie is tot een eind gekomen. Daarmee is het ‘normale leven’ weer begonnen en staat de drukste periode voor jouw organisatie alweer om de hoek. Tijd dus om de online marketingactiviteiten weer op te pakken!


Wat is jouw uitdaging?

Ben je op zoek naar een goede doorvertaling van een concept of marketingplan naar een effectieve digitale campagne? Wil je aan je naamsbekendheid werken of meer leads of verkopen realiseren? Misschien heb je al wel een lopende campagne in bijvoorbeeld Google Ads en wil je hier meer uit halen? Sta je voor de uitdaging om voor de komende maanden de contentplanning te vullen of wil je meer engaging content creëren? Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak helpen we je graag op weg. AdActive gaat vol in actie voor jouw merk!


Vrijblijvende online sessie

In de maanden september en oktober is het mogelijk om een vrijblijvende online sessie in te plannen voor advies over hoe je het beste kunt starten met jouw digitale campagne of hoe je social media effectief in kunt zetten. Vertel ons jouw uitdaging en plan een afspraak in!Wij gaan vol in actie voor jouw merk!

Kom in contact
Algemene voorwaarden|Privacy verklaring